Såhär..


Varför ju

Varför ju knäppmalin?

Folk fråga mig det, jag svara är bara jag är jag som tycker om knäpp saker, vågar, göra knäpp saker, reta , tokig, måste göra nåt o alla.

Ni vet vem är knäppmalin?
Vad tycker ni om henne?

Gärna skriva här.


Tänker på..

SÅ här jag KÄNNER :

- resa i hösten?
- jobba forft
- vill flytta ifrån örebro nån gång..
- snart ska ha två katt till så fyra katt sen (har redan två)
- vill cacha ute!
- tattoo
- pride i sthlm, gbg..


Känner mig att hopplös ju nu.. Vill bara göra nån tex jogga o cacha ute!
Längtar efter sol,vår,sommar,grill,jogga,träffa vänner ute o m.m!



Helgen..

Helgen med bäst mam! ❤
Måla, marieberg, prata om alla, åt gott mat o film. Nu jag är nöjd att bokat med mam. Hon alltid upptagen med barnbarn. Måste alltid kolla med henne om ledig eller inte. Men tycker om dig, mam iaf! Bäst mam vet du? ❤
Glad att du finns här när jag behöver dig. Älskar dig bäst mam.

Livet är så. Men tur att mobil finns så kan smsa varandra. Nära vänner oxå.

Imorron redan måndag.. Hatar måndagar.. Men jaja


Måla...

Har alltid sugen att måla om min köksoffa,4 kökstol. Är less på trä så jag måla dom! Köksoffa klart, nära. Imorron ska forft den. Ju sitt här o mys med katterna.
Jinna är hos sin mapa(mamma&pappa) pga 30år, ni vet redan? :) haha, ja.

Imorron ska mamma&dotters dagen! Göra nåt tsm, äta gott, kolla på filmen! Ahh nu ska jag kolla på film.

Ha de bra helgen folk!


Farmor..

Jag vet inte vad jag ska skriva om dig men kan berätta att du finns i mitt hjärta för alltid, glöm inte dig.. Har alltid tänker på dig när fick vet om dig som fick cancer i hjärna, kan inte inte att ta borta så låt det som gick.. du börjat kan inte gör själv saker som du brukar.. kan inte gå...Svårt tror att du fick cancer. Jag tänker "VARFÖR JU CANCER?! samma som sin syrra dog av cancer oxå". Jobbigt att tänker på det! Arg, sur, irri när jag tänker på det...
 
När jag sova alltid något väcka mig, vet inte vem. jag misstänker farmor pga har drömde om det att ska borta i jan.. det hänt sant, det känner tungt att tänker på det.. Vet redan den sedan 2012 sommar.. jag försöker att inte tänker på det.. svårt att låt de, vill bara med dig hela tiden men känner fel att du vet inget om det. vågat inte berätta..
 
Farmor vet redan själv då 2010 tror jag att har cancer.. Jobbigt att tänker på det.. Hon gjort alla som är bra. Bra för farmor iaf..
 
2012 Dec, då farmor började dåligt.. Hälsa på ofta som vi kan.. Hon prata saker samma igen o igen.. Så minns inte alla 100% men vet vem är vi iaf.
 
2012-12-26 då jag såg sista farmor ler/glad
efter det då hon vill bara glöm sig..
 
2013-01-07 då mamma smsa mig att åka nu, jag fattar inte pga har precis kom hem från träningen. Forft smsa med mamma. Hom kom till mig o berätta att farmor blev mer dåligt o vet inte om överlever mer.. Tungt.. Åk o hälsa på farmor, familj där oxå.. Jobbigt.
 
2012-01-12 farmor orka inte mer så sova o vaknar aldrig igen.. Jag fick vet av mamma om det, åk o såg sist gång farmor.. alla står o ledsen, ledsen..Jag tänker " Nu du slipper lida o träffa annat upp.. glöm inte oss som du finns i vår hjärta.." Ledsen..
 
2012-01-25 Begravningen.. Vackat blommar, lila som du tycker om...
 
Ibland känner jag att du väcka mig men vad vill du? Jag har försöker att förstår det men nej...